Sunday, September 8, 2013

Bukak balik

Assalamualaikum..

Astaghfirullah lamanya tak bukak blog.Actually lepas naik sem 3 dah kurang masa nak melagha.Dah kurang masa nak berfesbuk bagai.Dah kurang masa nak pegang netbook.Buzy tahap kera mendapat bunga.Ehh?HAHAHA.But actually now i am a graduated nurse.Aicewahh.Kemain kau jemah.Kahkahkah.Dah selamat dah semua.Tunggu masa nak convo ja.Aicewahh sekali lagi.HAHA.

Fyi,entri entri lagha zaman terdahulu dah selamat di delete.Sebabnya ada en.anon comment kat gua cakap blog gua sia sia.So gua padam lah.Haa.So kepada sesapa yang rasa macam pedih mata baca entri aku,aku tak paksa tatap mata baca post aku.Dipersilakan tekan button X kat atas nun.Lagipun blog ni dah takda reader.Tak apa.I tak kehsah.

So now aku dah start berbelog balik kot.Kot la.Kalau ada masa.So,welcome home.Bhahaha.Taknak baca sudahh.Bye.Wassalam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...